2023'ün En İyi Mama Sandalyesi Tavsiyeleri

2023'ün En İyi Mama Sandalyesi Tavsiyeleri

Oturma becerisini yeni edinmeye başlayan bebeklerin güvenli, temiz ve pratik bir şekilde beslenmesi son derece önemlidir. Bebeğin kendi kendine beslenme alışkanlığı edinmesi için önemli bir aşama olan bu süreçte anne babaların yardımına mama sandalyeleri yetişir. İşlevsel özelliklerle donatılmış, dayanıklı mama sandalyeleri, hem bebeğin sevdiği yiyecekleri konforlu bir şekilde oturarak kendi kendine yemesine destek olur, hem de anne babaların rahat etmesini sağlar. Beslenme öğünlerinin güvenli ve konforlu geçmesini sağlayan mama sandalyeleri, anne sütünün ardından ek gıdaya geçiş yaptıktan sonra bebeğiniz için kullanmaya başlayacağınız olmazsa olmaz ürünlerden biridir.

 

Ebeveynlerinden destek almadan oturan çocuklar 3 yaşına kadar mama sandalyelerinde beslenebilirler. Kraft Baby, bebeklerle ilgili tüm ürünlerde olduğu gibi mama sandalyesi konusunda da en iyi ürünleriyle anne babaların en önemli destekçisi ve yardımcısıdır. Kraft Baby sayfasını ziyaret ederek 2023’ün en iyi mama sandalyesi modellerini siz de hemen inceleyebilirsiniz. Bir ürünü satın almadan önce mama sandalyesi yorumları kısmına göz atarak kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

 

 

Mama Sandalyesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Bebeğinizin 6. ayından itibaren kullanmaya başlayabileceğiniz mama sandalyelerini seçerken bazı noktalara dikkat etmekte yarar vardır. O önemli noktalar şu şekilde sıralanabilir:

 

- Bebeğiniz için seçeceğiniz mama sandalyesi taşınabilirlik ve kullanılabilirlik açısından portatif ve hafif olmalıdır.

 

- Evin içinde her yere rahatlıkla götürebileceğiniz tasarıma sahip olmalıdır. Hatta misafirliğe bile taşıma durumu olanlar mama sandalye seçiminde bu olasılığı da değerlendirmelidir.

 

- Sökülmesi ve takılması kolay olan ve hafif modeller tercih edilmelidir.

 

- Mama sandalyesi çocuğunuzu içinde güvenle oturtabileceğiniz emniyetli ve ergonomik bir tasarıma sahip olmalıdır.

 

- Daima hareket halinde olan bebeklerin düşme riskine karşı sandalye ayakları, devrilme söz konusu bile olmayacak modellerden seçilmelidir.

 

- Ön kısmında tepsisi olmalı ve kullanım sonrası kolayca temizlenebilmelidir.

 

 

Ergonomik ve İşlevsel Mama Sandalyesi Modelleri

 

Her biri farklı tasarım ve renklerde üretilen mama sandalyesi modelleri, oldukça geniş bir yelpazede ebeveynlerin beğenisine sunulmuştur. Kraft; malzemesinden tasarımına, kullanım ayrıntılarından kurulum özelliklerine kadar pek çok farklı mama sandalyesi markası ile karşınıza çıkar. Alüminyum, plastik ve ahşap malzemeler kullanılarak üretilen mama sandalyesi modelleri, farklı beklentilere cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Alüminyum gövdeli modeller, uzun ömürlü olmaları ile öne çıkan modellerdir. Ahşap ve plastik malzemelerden üretilen dayanıklı modeller, hafifliği ve temizleme kolaylığı nedeniyle sıkça tercih edilen ürünlerdir. Geniş tepsili, oyuncak barlı ve konforlu mindere sahip mama sandalyeleri, bebeğinizin beslenme saatleri dışında da keyifli vakit geçirmesini sağlar. Bebeğiniz bu sayede ailesiyle birlikte düzenli yemek yeme alışkanlığı kazanırken aynı zamanda kendi kendine beslenmeyi de öğrenir.

 

 

Avrupa Standartlarına Uygun Mama Sandalyeleri

 

Kraft; BPA fitalat gibi kanserojen maddeler barındırmayan, Avrupa standartlarına uygun olarak imal edilen ve sağlık testlerinden geçirilen mama sandalyesi modelleriyle bebeğinizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde beslenmesine yardımcı olur. Güvenilir markalar tarafından tasarlanan sertifikalı ürünler, EN 12790 ile EN 14988 onayına sahip olup Avrupa standartlarına uygun şekilde üretilmiştir. Oyuncak Yönetmeliğine (2009/48/EC) uygun olarak üretilen mama sandalyeleri sağlıklı ve dayanıklıdır. Mama sandalyesinde güvenlik son derece önemlidir. 5 noktalı emniyet kemeri bulunan mama sandalyeleri, bebeğinizin mama koltuğundan aşağı sarkmasını veya düşmesini engeller. Kaydırmaz aparatlı sandalye modelleri, farklı zeminlerde güvenli kullanım imkanı sağlar.

 

Koltuk minderleri ile desteklenen anatomik modeller, bebeklerin rahatça oturmasını sağlar. Ayak ve sırt destekli ürünler, farklı pozisyonlara ayarlanabilir. Katlanır sandalye modelleri, kullanılmadığı zamanlarda pratik bir şekilde katlanarak saklanır ve farklı ortamlara da rahatça taşınabilir. Tekerlekli modeller, bir yerden başka bir yere kolayca götürülebilir. Çıkarılıp takılabilen tepsili mama sandalyeleri, daha hijyenik kullanım avantajı sağlar. PVC kılıflı vaya vegan deri minderli mama sandalyesi çeşitleri nemli bir bezle silinerek kolayca temizlenebilir. Yükseklik ayarı yapılabilen ürünler her durumda en rahat pozisyonda oturma imkanı sunar. Sırt bölümü yatış pozisyonu alan modeller, büyük konfor ortamı oluşturur. Tepsisi çıkarılarak yemek masasına adapte edilen sandalye modelleri sayesinde bebekler aile bireyleri ile aynı masayı paylaşır ve bu sayede motor becerileriyle birlikte sosyal, duygusal ve bilişsel yönden de gelişirler.

 

Pek çok farklı marka tarafından üretilen ve bütçe dostu mama sandalyesi fiyatları ile satışa sunulan modelleri Kraft Baby adresinde siz de kolayca bulabilir ve beğendiğiniz ürünleri güvenle satın alabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Bebek mama sandalyesi
Temmuz 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR