En İyi Baston - Kabin Bebek Arabası Tavsiyeleri

En İyi Baston - Kabin Bebek Arabası Tavsiyeleri

Bebeklerin pratik şekilde taşınmasına yarayan baston - kabin bebek arabaları aynı zamanda daha az yer kaplar. Doğumdan itibaren kullanılabilme özelliği olan bebek arabaları sayesinde bebeğinizi güvenli şekilde taşıyabilirsiniz. Ayrıca baston - kabin bebek arabalarının kolay katlanabilmesi ve hafif olması ile ebeveynlerin rahatlıkları da düşünülmüştür. Araba bagajına koyarken, alışveriş merkezlerinde yürüyen merdivenlerden çıkarırken bu bebek arabalarının ağır olmaması avantaj sağlar. Miniklerin sağlığına uygun materyallerden üretilmiş baston - kabin bebek arabası önerileri ve tüm detaylarını içeriğin devamında bulabilirsiniz.

 

 

  1. Kraft Unique Bebek Arabası

 

22 kg taşıma kapasitesine sahip Unique Bebek Arabasını yenidoğandan itibaren kullanabilirsiniz. Tek tuşla kapanabilme özelliği ve farklı pozisyonlardaki yatış özelliği sayesinde miniklerin ve ebeveynlerinin konforu düşünülerek tasarlanır. 5 noktalı emniyet kemeri ve tentede bebeğinizi görmenize yarayan gözlem penceresi sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ek olarak kış aylarında bebeklerinizi soğuktan korumak için ayak örtüsü de mevcuttur.

 

 

  1. Garcia Bebek Arabası

 

Tek elle kolaylıkla katlanabilen Garcia Bebek Arabası aynı zamanda tek elle taşıma imkânı sağlar. Sırt desteğinin tamamen yatabilmesi sayesinde doğumdan sonra hemen kullanılabilir. 360 derece dönen ön tekerlekler, sürüş esnasında yumuşak manevralar yapmanıza yarar. Tamamen kapanabilem tente sistemi sayesinde bebeğinizi güneşe ve soğuğa karşı koruyabilirsiniz. Ayrıca sıcak havalarda arka kısımı fermuarla açarak bebeğinizin terlemesini önleyebilirsiniz.

 

 

  1. Bilbao Bebek Arabası

 

Farklı renk seçenekleri sayesinde her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik tasarlanan Bilbao Bebek Arabası, yumuşak göğüs koruyucu pedleri sayesinde çok küçük çocukların bile rahatlığını sağlar. Geniş hacme sahip alt kapasitesi ile aynı zamanda size sürüş sırasında depolama imkânı sunar. Çekme kolu sayesinde kolaylıkla taşınan bebek arabasını kullanmadığınız zamanlarda kendi çantasında muhafaza edebilirsiniz. Ek olarak bebeğinize ait suluk, biberon gibi kişisel eşyalarını dökülme tehlikesi olmadan bardaklık kısmında taşıyabilirsiniz.

 

 

  1. Palma Bebek Arabası

 

6 kilo ağırlığında olan Palma bebek arabası alüminyum şasesi sayesinde şık bir görüntüye sahiptir. Tek elle katlanıp, katlandıktan sonra otomatik kendini kilitleyen bebek arabası aynı zamanda tek elle de taşınabilir. Tutma saplarının ve ön barın deri olması sayesinde dayanıklı bir malzemeye sahiptir. Geniş iç hacmi ve kaldırılabilen ayaklığı ile bebeklerinize tam yatış imkânı sağlar. Yağmurlu havalarda kullanabileceğiniz, arabayı komple kaplayan yağmurluğu sayesinde açık hava yürüyüş zevkinizden ödün vermenize gerek kalmaz.

 

 

  1. Minorca Bebek Arabası

 

Tam yatabilen sırt desteği sayesinde Minarco Bebek Arabası doğumdan itibaren kullanılabilir. Tente kısmında bebeğinizi görmenize yarayan mıknatıslı gözlem penceresi yol boyu miniğinizi izleme imkânı sunar. Ağırlığı hafif baston - kabin bebek arabaları arasında yer alan Minarco Bebek Arabası geniş alt sepet hacmine sahiptir. Ayrıca ayaktan kumanda ile bebek arabasını sabitleyebilmeniz çok kolaydır.

 

 

  1. Balear Bebek Arabası

 

Tam yatış pozisyonu dahil farklı yatış şekillerinde konumlanabilen Balear Bebek Arabası, çocuklarınızın rahatlığı düşünülerek tasarlanır. 5 farklı noktadan bebeğinizi saran emniyet kemeri ve dolgulu omuz pedleri sayesinde bebeğinizin hem güvenliği hem rahatlığı sağlanır. Bilyeli tekerlek sistemi sayesinde sürtünme azaltılarak uzun yolculuklarda dahi bebeğin konforundan ödün verilmez. Kış aylarında çocuğunuzu korumak için kullanabileceğiniz ayak örtüsü ve yağmurluğu ürün ile birlikte size gelir.

 

 

  1. Dual İkiz Bebek Arabası

 

İkiz doğumdan sonra veya ikinci bir bebek taşımasına ihtiyaç duyulduğunda kullanılan Dual İkiz Bebek Arabası her iki yönde de kullanılabilir ünitelere sahiptir. Böylelikle küçük bebeğinizin kendinize konumlandırırken büyük bebeğinizin de etrafı seyretmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca yüksekliği ayarlanabilen üst ünite, bebeğinizi en iyi görecek şekilde ayarlayabilme olanağı tanır. Az yer kaplayan ve kolay taşınma özelliği bulunan bu bebek arabasını, çıkarılabilir tekerlekleri sayesinde daha küçük alanlarda da saklayabilirsiniz. Ek olarak 30 kiloya kadar taşıma kapasitesi olan ikiz bebek arabasını uzun yıllar kullanma imkânınız bulunur.

 

 

 

 

Etiketler: Bebek
Ağustos 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR