En İyi Travel Sistem Bebek Arabası Tavsiyeleri

En İyi Travel Sistem Bebek Arabası Tavsiyeleri

Bebek arabası seçerken dikkat edilmesi halinde fayda sağlayacak pek çok detay vardır. Bu detaylardan biri de, bebek arabasının travel sistem olup olmadığıdır. Travel sistem bebek arabası; oto koltuğu, ana kucağı ve portbebe gibi çeşitli parçaları bünyesinde barındıran bebek arabası modelidir. Farklı işlevselliğe sahip olan bu parçaları sayesinde ebeveynlere çok fonksiyonluluk sağlar. Aynı zamanda seyahat esnasında oluşabilecek tüm gereksinimleri karşılayabilecek şekilde kullanışlı, konforlu ve emniyetlidir. Eğer siz de bebeğiniz için en iyi travel sistem bebek arabasını arıyorsanız, farklı markalar tarafından çeşitli özelliklerle tasarlanan modelleri incelemeniz fayda sağlayabilir.

 

 

Napoli Travel Sistem Bebek Arabası

 

22 kg taşıma kapasitesine sahip olan Napoli Travel Sistem Bebek Arabası, doğumdan itibaren kullanılabilirlik sunar. Alüminyum şase ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu bebek arabası modeli, özel ER tekerlekleri sayesinde hem sessiz hem de sarsıntısız bir sürüş sağlar. Farklı pozisyonlara ayarlanabilen itme sapıyla da ihtiyaç duyduğunuz desteği sunar. Bununla birlikte rahat taşınması ve saklandığında fazla yer kaplamaması için katlanabilir özelliğe sahiptir. Ana kucağı ve oto koltuğu olarak kullanılabilmesi ile ekstra konfor sağlayan Armor Plus taşıma koltuğu ise ayrıca dikkat çeker.

 

 

Peru Travel Sistem Bebek Arabası

 

Peru Travel Sistem Bebek Arabası da 22 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Ebeveynlere uzun süre eşlik edebilmesi için doğumdan itibaren kullanılabilirlik sunar. Hatta ilk aylarda rahatlıkla kullanılabilmesi için özel bel destek pedi bulunur. Ayrıca 3 pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı sayesinde bebeklerin ihtiyaç duyduğu pozisyona ayarlanabilir. Özel EPS köpük sistemi, 3 nokta emniyet kemeri ve şok emicileriyle de güvenliği sağlar. Bunun yanı sıra terlemeyi önleyen havalandırmaya kanalıyla yaz aylarında ekstra konfor sunarken; bebek arabasının tamamını kapsayan yağmurluğuyla da yağmurlu günlerde üst düzey koruma sağlar.

 

 

Dual İkiz Travel Sistem Bebek Arabası

 

İki bebeğin bir arada taşınabilmesi için tasarlanan Dual İkiz Travel Sistem Bebek Arabası, 30 kg taşıma kapasitesiyle öne çıkar. Bu sebeple hem ikiz bebeklere sahip olan hem de ikinci çocuğu düşünen ebeveynler için uygun bir modeldir. Duruma göre ikili veya tekli olarak kullanılabilir. İlk aylarda rahat kullanım için özel destek pedinin yanı sıra ekstra yumuşak iç pedi de bulunur. Özel olarak tasarlanan tentesi ise çok pozisyona ayarlanabilmesi ve bebeğinizi rahatlıkla görebilmeniz için pencereye sahip olması ile sizi destekler.

 

 

Cheer PR Travel Sistem Bebek Arabası

 

Cheer PR Travel Sistem Bebek Arabası, 22 kg’lik kapasitesinin yanı sıra krom kaplamalı şık tasarımıyla ilgi çeker. Dayanıklı ve sağlam gövdeye sahip olan bu modeli, doğumdan itibaren uzun süre kullanabilirsiniz. Özel baş destek yastığı ile yenidoğan bebeklerin daha rahat yatmasını sağlayan model, 3 pozisyon ayarlanabilir sırt dayanağı ile tam konfor sunar. Boya göre 4 farklı pozisyona ayarlanabilen itme sapı sayesinde ise bebeğinizle birlikte büyüyerek size eşlik eder. Bunun beraberinde bilyeli tekerleklere sahip olduğu için kullanım sırasında efor harcamanıza gerek kalmaz.

 

 

Kenya Travel Sistem Bebek Arabası

 

 

Tamamı krom kaplamalı olan şasesinin sağladığı dayanıklılık ile öne çıkan Kenya Travel Sistem Bebek Arabası, 22 kg’ye kadar olan bebekleri rahatlıkla taşır. Yenidoğan bebeklerin kullanımına uygun olan model, poliüretan tekerlekleri sayesinde hem sessizlik sağlar hemde sarsıntı yapmaz. Böylelikle sürüş esnasında size rahatlık sunar. Hatta bebeğiniz uyku halinde olsa bile rahatsızlık hissetmez. Öte yandan çift yönlü kullanılabilen oturma ünitesine sahip olduğu için bebeğinizi duruma göre dışarıya sırtını dönecek şekilde oturtabilirsiniz. Konforlu ve geniş iç hacmine sahip olduğu için bu şekilde oturtulsa dahi bebeğiniz rahatsız hissetmez. Omuz pedleri ile hem bebeğinize konforlu bir alan sağlar hemde dış darbelere karşı korur.

 

 

 

 

Etiketler: Bebek
Ağustos 31, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR