Anneler Günü'nde Bebek Arabası Hediyesi: Yeni Anneler için Nasıl Seçim Yapılabilir?

Anneler Günü'nde Bebek Arabası Hediyesi: Yeni Anneler için Nasıl Seçim Yapılabilir?

Anneler Günü’nde yeni annelere ve anne adaylarına alınabilecek en güzel hediyelerden biri bebek arabasıdır. Günlük hayatı kolaylaştırmak için üretilen modeller arasından seçim yaparken hem bebeğin konforu hem de annenin yaşam tarzına uyumlu modeli alarak sevdiklerinize yardımcı olabilirsiniz. Peki anneler günü hediyesi olarak bebek arabası seçimi yaparken hangi modelleri incelemelisiniz? Kararınızı vermeden önce gelin, detaylara bir göz atalım.

 

 

Baston Bebek Arabası

 

Açık havada vakit geçirmeyi seven, yürüyüş ya da koşu gibi aktivitelerden hoşlanan annelerin en çok tercih ettiği araba modelleri arasında yer alır. Bebek arabası fiyatları karşılaştırıldığında baston bebek arabası, sunduğu özelliklerle fiyat performans açısından üst sıralarda yer alır.

Baston bebek arabası, doğumdan itibaren kullanılabilir. Bu özelliğiyle anne adaylarına uygun bir hediyedir. Kendi başına oturma yetisini henüz kazanamamış yeni doğan için farklı oturma pozisyonlarına ayarlanabilir ve istenildiğinde yatırılabilir. Bebeğin rahat hareket ederken aynı zamanda güvenle arabanın içinde sabit kalması için beş noktalı emniyet kemeri bulunur. Kemerdeki yumuşak pedler, bebeğin konforlu seyahat etmesine yardımcı olur.

Ayak dayanağı, bebeğin oturma pozisyonunun farklılaşmasını sağlar. Bu sayede bebek ile yapılan uzun yürüyüşlerde, bebeğin konforunu artırır. Ayarlanabilir tente, yağmur ve rüzgara karşı koruma kalkanı oluşturur. Bununla beraber tüm arabayı kaplayan şeffaf yağmurluk ve ayak örtüsü sayesinde her türlü hava koşulunda bebek ile annenin beraber yürüyüşe çıkmasına olanak sunar. Aynı zamanda tek elle katlanıp açılarak istenildiğinde bebek ile birlikte kapalı mekanlara girmeyi ya da toplu taşıma araçlarına binmeyi kolaylaştırır.

 

 

Travel Sistem Bebek Arabası

 

Hediye almak istediğiniz anne adayının aracı varsa ve sıklıkla araçla seyahat ediyorsa, bebek arabası modelleri arasından travel sistem arabaları tercih edebilirsiniz. Baston bebek arabasındaki özelliklerin yanı sıra travel sistem arabalarda oturma ünitesi ve ana kucağı ile birlikte iki farklı kullanım biçimi sunulur.

Taşıma ünitesi ve ana kucağı, şaseye kolayca takılıp çıkarılabilir ve her ikisi de çift yönlü kullanılabilir. Doğumdan itibaren kullanılabilen taşıma ünitesi, günün çoğunu uyuyarak geçiren yenidoğanın rahat etmesi için ekstra yumuşak dokuya sahiptir. Tente ve rüzgarlık sayesinde bebeği olumsuz hava koşullarından korur. İstenildiğinde gövde ile birlikte katlanarak tek parça taşınabilir.

Ana kucağı şaseden ayrıldığında taşıma koltuğu ve ana kucağı olarak kullanılabilir. Kavisli gövdesi sayesinde bebeği sallayarak uyutmak mümkündür. Ana kucağı şaseden kolayca ayrılıp araca bağlanabilir ve bu esnada şaseyi tek elle katlamak mümkündür.

 

 

İkiz Bebek Arabası

 

Bebek arabası İstanbul gibi büyük şehirlerdeki yürüyüş mesafeleri için annelerin en büyük yardımcılarından biridir. Özellikle ikiz bebek bekleyen anne adayları için bebek arabası önem kazanır. İkizlere özel tasarlanan arabalardan hediye ederek sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırabilirsiniz.

İkiz bebek arabaları, iki baston bebek arabasının birleşimi sayılabilir. Bebeklerin farklı ihtiyaçlarını aynı anda karşılayabilmek için tasarlanır. Bebeklerin konforunu artırmak amacıyla iki ayrı oturma bölmesi ve her bölüm için ayrı tente, özel kemer, ayak örtüsü mevcuttur. Bu sayede bir bebek oturmak isterken diğeri yatar pozisyonda uykunun tadını çıkarabilir.

Bebek arabası videoları içerisinde görebileceğiniz fileli ya da fermuarlı alt sepet, biberon ya da bardak tutacağı, gözlem penceresi ve itme sapındaki yumuşak tutacaklar tüm modellerde yer alır. Siz de Anneler Günü’nde Kraft bebek arabalarından sevdikleriniz ve bebekleri için en uygun olanını kolayca seçerek hemen satın alabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: anneler günü hediyesi
Mayıs 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR