Bebek Arabası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebek Arabası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

‘‘Peki bebek arabaları nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli’’ dediğinizi duyar gibiyiz, işte bebek arabası seçmenizi kolaylaştıracak ipuçları:

 

 

  • Önce güvenlik!

    Arabanın metal aksanının kuvvetli olması gerekir. Kilit kısımlarının sağlamlığı kontrol edilmeli. Emniyet kemerleri 5 noktadan bebeğinizi korumalı ve kendi kendine açamayacağı şekilde tasarlanmalıdır. Tekerleklerin fren sistemi kuvvetli olmalıdır ve fren sistemi sürüş kolunun üzerinden kontrol edilebilmelidir.
     
  • Bebeğinizi hava koşullarından korumalısınız!

    Bebek arabasının tentesinin güneşten koruma özelliğinin olması ve su geçirmeyen kumaş olması tercih sebebidir. Ayrıca tentenin kademeli olarak katlanması da önemli bir detaydır.
     
  • Bebek arabasını ne kadar süre kullanacaksınız?

    Her dönemde yeni bir bebek arabası almak istemiyorsanız uzun süre kullanıma uygun ürünleri tercih etmelisiniz. Bebek arabaları, bebeğin doğumundan 22kg olana dek kullanılacağı için sağlam bir ürün alınmalıdır. Ayrıca yenidoğan bebekler için Kraft bebek arabalarında ekstra yüksek dolgulu bebek pedi bulunmaktadır.
     
  • Kullanımı kolay olmalı

    Engebeli yollarda bebek arabası kullanmak zor olduğundan manevra kabiliyetinin yüksek olması gerekir. Aksi takdirde sarsıntıdan dolayı bebeğiniz rahatsız olacaktır. Tek elle açılıp kapanabilir olması tercih sebebidir.
     
  • Seyahat ediyorsanız dikkat!

    Bebek arabasının kabin tipi olması çok önemlidir. Seyahat esnasında bebek arabasının uçağın kabin bagajına sığması size büyük kolaylık sağlayacaktır.
     
  • Bebeğiniz rahat etmeli

    Bebeğinizin rahatça uyuyabilmesi için yatar pozisyonda da kullanılabilmelidir. Ayrıca koltuk konforunun da iyi olduğundan emin olmalısınız. Kumaş kalitesi bebeklerin sağlığına uygun olmalı, terletmemeli ve yıkanabilir olmalıdır. Bebek arabasının yaylanma oranının yüksek olması gerekir. Böylece bebeğiniz sarsılmaz.
     
  • Aracınız varsa ebat önemli

    Katlandığında arabanızın bagajına rahatlıkla sığıyor olması önemlidir. Bu özellik toplu taşıma araçlarındaki rahatlığınız için önemlidir.
     
  • Garanti süresi ve servis

    Karşılaşabileceğiniz arızalara karşı garanti süresini ve kapsama alanını mutlaka kontrol etmelisiniz. Satış sonrası servis imkanı veren ve geniş servis ağına sahip olan markaları seçmeniz önemlidir.

Hem sizin hem bebeğinizin konforu için tasarlanan bebek arabalarımızı incelemek için tıklayınız.

 

 

 

 

 

Etiketler: bebek arabası
Ocak 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR